.

LoRaWAN портал модул SX1301 LORA базна станица LORA базна станица сериски комуникациски модул sx1278

LoRaWAN портал модул SX1301 LORA базна станица LORA базна станица сериски комуникациски модул sx1278

DEN 12426.24

Износ
Това е достапна


Повеќе информации

Бренд Име:
MLLSE